tisdag 13 oktober 2009

Goetzi


regn igår, regn idag , regn i morgon. Undrar om Bizze minns mig. Husse bara bloggar, så matte
tar ut mig istället. Bra! då slipper jag regnskyddet.

5 kommentarer:

Bizze & Annika sa...

Hej Götzi,
jodå jag kommer ihåg dej. Nu har jag växt till mej lite så nu kanske jag inte är så rädd för dej, bara du inte skäller för det är fortfarande vääääldigt läskigt. Det vore kul att ses snart, men personalen har så fullt upp hela tiden på helgerna. Ni kan väl ringa om ni åker till huset i åkersberga så kan vi ta en promenad och busa tillsammans iallafall. Kram och bus från matte och mej, hälsa din personal från oss :-)

guenter sa...

Husse brukar skrocka när han tittar på din blogg , Bizze. Idag fick jag leta up hans svindyra vänsterhandske. Han hade som vanligt glömt den när han fått plocka upp efter mig vid Oskarskyrkan. Det kostade honom ett levergodis som varje gång jag öppnar dörrarna med tryckknapp i Garnisionen. Han blir så glad alltid. Kan det där med stående och liggande knapp sedan länge. Vi ses snart, säger husse.

Justus sa...

tack för din senaste kommentar. Bizze. Nu är vi inne i november. Har kollat in alla dina nya busbilder och snart ses vi väl här hemma hos mig
Götzi har dikterat för husse
Jost Herholz

Justus sa...

Hej alla besökare av denna blogg.
Länka nu vidare till Bizze på husses huvudblogg. Då får ni se roliga texter och bilder bl.a. om våra besök hos varandra och vår gemensamma promenad här i stan.
Justus

Justus sa...

God fortsättning på det nya året. alla blogg och hundvänner. Vi har vistats på Vindö i en vecka. Där har min husse måst skyffla snö varenda dag medan jag bara lekte. En natt vd fullmåne, då jag son vanligt satt vid fönstret mot Gluggvägen. fick jag larma hela huset. På Gluggvägen kom nämligen en älg. Den lystrade på mitt skall och tog sig in mot skogen. Götzi genom husse Justus